Tjenester

Tjenester


                                                                                   Ingen jobb er for liten, eller for stor
Vi utfører i dag ett stort mangfold av oppdrag, alt fra små jobber som terrasser, kjøkken montering.og full renovering av bad med våtromsertifikat,   til store jobber som rehabilitering av hele bygget, utskifting av tak og tilbygg.

 

Rehabilitering av bad

Baderommet er noe av det første du møter når du står opp, og gjerne det siste du møter før du legger deg. Å ha et bad du trives på gir deg en bedre start på dagen. Sammen kan vi skape badet som du gleder deg å stå opp til. Vi har våtromsertifihat siden 2010.

Ta kontakt med oss for rehabilitering av ditt bad.

Terraser og rehabilitering

      Når huset er i aldring er det på et tidspunkt behov for renovering. Dersom du ønsker totalrenovering, tar vi gjerne på oss oppdraget med å pusse opp ditt hus.

          Går du med planer om å kjøpe et oppussing objekt, kontakt oss så kan vi samme se på mulighetene og budsjettere pris for oppussing før du har kjøpt katta i sekken.

Tilbygg


Vi har lang erfaring med alle typer tilbygg. Det kan være ordinære tilbygg, utradisjonelle tilbygg, grillhus, garasjer, uthus og mye mer. Vi samarbeider med arkitekt og konsulent om utforming, byggesøknad og bygging.

Tak 


Vi har lang erfaring med Bergens tak og vi bistår hele veien med dine tilbygg planer, prosjektering, søknad og utførelse.

Ny trapp ?

Vurderer du å pusse opp trappen din?

Vi fornyer innendørstrapper i tre, og kommer på gratis befaring i Bergen for å gi deg et uforpliktende pristilbud.

Vi leverer trapp til både nybygg og kan også skifte ut din gamle trapp.


Garderobe

Design din egen garderobe